2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Οικονομικός Διαγωνισμός της Α’ Γυμνασίου

Student contest in Economics

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει τον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό για την Α’ Γυμνασίου, ο οποίος εκτιμάται θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσα στον Φεβρουάριο του 2024.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως τις 15 Ιανουαρίου 2024.

Το φετινό θέμα του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Οικονομικού Διαγωνισμού είναι: «Η ιδέα του επιχειρείν στην Α ́ Γυμνασίου» και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στην Α’ Γυμνασίου των Γυμνασίων στην Ελλάδα και των Ελληνικών σχολείων του εξωτερικού.

Σκοπός του διαγωνισμού

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου προς την Οικονομική επιστήμη και να αποτελέσει κίνητρο για την καλλιέργεια της κριτικής τους σκέψης και την ενεργό συμμετοχή τους στον βαθμό που τους επιτρέπεται στις σημερινές οικονομικές αποφάσεις που λαμβάνουν τα νοικοκυριά. Μέσα από τη διαδικασία αυτή ίσως τους δοθεί το ερέθισμα να ασχοληθούν μελλοντικά με τον χώρο των Επιχειρήσεων και της Οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, την προτεινόμενη ύλη και τις διαδικασίες συμμετοχής στην προκήρυξη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για τον διαγωνισμό.

Η ομάδα του ΑΟΘ Online στηρίζει όλους τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς Οικονομικών!

Είμαστε εδώ αν χρειάζεστε υποστήριξη στα οικονομικά μαθήματα από το Γυμνάσιο μέχρι το Πανεπιστήμιο!

Διαβάστε εδώ τη φιλοσοφία μας!

Όποιος σταματά να μαθαίνει είναι γέρος, είτε στα είκοσι είτε στα ογδόντα. Όποιος συνεχίζει να μαθαίνει παραμένει νέος. Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να διατηρείς το μυαλό σου νέο

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε online μαθήματα;
Εγγραφείτε τώρα!