Προσομοιώσεις Πανελλαδικών

Πανελλαδικές με το ΑΟΘ Online

Προσομοιώσεις Πανελλαδικών για όλους!

Θέλοντας να παρέχουμε σε όλους όσους εξετάζονται Πανελλαδικά την ευκαιρία να προετοιμαστούν σωστά, παρέχουμε ανοιχτή και ελεύθερη πρόσβαση στις προσομοιώσεις Πανελλαδικών εξετάσεων που διενεργούνται online από το εκπαιδευτικό μας κέντρο.

Δε χρειάζεται να είσαι μαθητής μας, χρειάζεται απλώς να διαβάσεις καλά το μάθημά σου και να μιλήσεις μαζί μας για τη δωρεάν συμμετοχή σου!

Πώς γίνονται οι προσομοιώσεις του ΑΟΘ Online;

Στις προσομοιώσεις οι μαθητές γράφουν διαγώνισμα σε μορφή Πανελλαδικών εξετάσεων, με ανοιχτή κάμερα και ζωντανή επιτήρηση. Σκοπός μας είναι η εξοικείωση με την εξέταση.

Είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσεις εμπειρία σε διάφορους τύπους εξετάσεων, προκειμένου να αξιολογήσεις το επίπεδο σου, να κατανοήσεις καλύτερα τις δεξιότητές σου και να είσαι προετοιμαστείς καλύτερα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σου είναι μόνο να υπάρχει διαθέσιμη κενή θέση στην προσομοίωση που σε ενδιαφέρει.

Θα χρειαστεί να έχεις δίπλα σου αρκετές λευκές κόλλες χαρτί για τις τελικές απαντήσεις αλλά και για το πρόχειρο που θα χρειαστείς. Δε θα έχεις αριθμομηχανή (κομπιουτεράκι) ή διορθωτικό (blanco), όπως ακριβώς και στις εξετάσεις.

Οι προσομοιώσεις θα διεξαχθούν στις 11, 18 και 25 Μαΐου από τις 10:00 μέχρι τις 13:00.

Επικοινώνησε μαζί μας, το συντομότερο δυνατόν, για τη διαδικασία και τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σου. Θα σου δοθούν πλήρεις οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης, καθώς και τον τρόπο σύνδεσης στην πλατφόρμα ZOOM του εκπαιδευτικού μας κέντρου.

Κόστος συμμετοχής

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους αν θέλεις απλώς να συμμετάσχεις για την εξάσκηση και την εμπειρία και να λάβεις πίσω τις λύσεις και τον βαθμό σου.

Εναλλακτικά

Έχεις τη δυνατότητα έναντι πολύ μικρού συμβολικού ποσού λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων για να παραμείνουν τα τμήματα ολιγομελή, να συμμετάσχεις στα επεξηγηματικά ομαδικά μαθήματα που θα ακολουθήσουν. Στα μαθήματα αυτά θα λύσουμε απορίες και θα τονίσουμε σημαντικά σημεία σε όλη την ύλη. Και είστε έτοιμοι!

Κάνε την εγγραφή σου στις προσομοιώσεις Πανελλαδικών ΓΕΛ & ΕΠΑΛ:

Δε χρειάζεται να είσαι μαθητής μας, χρειάζεται απλώς να διαβάσεις καλά το μάθημά σου και να μιλήσεις μαζί μας για τη δωρεάν συμμετοχή σου!

Συμπλήρωσε τη διπλανή φόρμα και εξασφάλισε τη θέση σου. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για επιβεβαίωση και τυχόν άλλες πληροφορίες για τη συμμετοχή σου.

Καλή επιτυχία!

Γράψου 
στο newsletter μας

Ξεκίνα σήμερα διαδικτυακά μαθήματα

Λύσε όλες σου τις απορίες για τα οικονομικά