Το μάθημα μαζί μας

Μάθημα με το ΑΟΘ Online

Εξειδικευμένο online μαθητικό και φοιτητικό φροντιστήριο Οικονομικών

Πλέον είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την online διδασκαλία και τις δυνατότητές της. Το online μάθημα γίνεται όπως ακριβώς και στην παραδοσιακή διά ζώσης διδασκαλία, απλώς

Ο μαθητής συνδέεται live με τον καθηγητή (και την υπόλοιπη τάξη αν πρόκειται για ομαδικό τμήμα) με οπτικοακουστική επαφή, έχοντας στη διάθεσή του πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και τον online διαδραστικό πίνακα διδασκαλίας.

 Στόχος μας

Επίλεξε τη μέθοδο που ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σου. Έχεις την επιλογή να ανήκεις σε ομάδα ή να επιλέξεις την κατ’ ιδίαν διδασκαλία, ακριβώς όπως και με την παραδοσιακή μέθοδο της δια ζώσης εκπαίδευσης. Με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες σου, κάνε την επιλογή που σου ταιριάζει!

Η μέθοδος διδασκαλίας μας

Βασίζεται στην πολυετή εμπειρία μας και στην κατάλληλη επιμόρφωσή μας. Η ενδελεχής παράδοση, η επανάληψη της θεωρίας και η πρακτική εξάσκηση του μαθητή ολοκληρώνουν τη μάθηση και την προετοιμασία για τις εξετάσεις. Εξασφαλίζουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του μαθητή γίνεται στην τάξη.

Η διαβαθμισμένη δυσκολία των ασκήσεων αναδεικνύει τα δυνατά σημεία και τις ανάγκες του κάθε μαθητή, ώστε να υπάρξει εξατομικευμένη προσέγγιση και να βοηθηθεί ή να προαχθεί ο κάθε μαθητής αναλόγως.

Είμαστε στη διάθεσή του μαθητή για διευκρινίσεις και την επίλυση αποριών, με αμεσότητα και συνέπεια.

Χρήσιμα για την επίτευξη του online μαθήματος

Εργαλεία του μαθητής για το online μάθημα

Yπολογιστής με ευρεία οθόνη

Καλή & σταθερή πρόσβαση στο ίντερνετ

Κάμερα, ακουστικά και μικρόφωνο

Γραφική ύλη για σημειώσεις

Online μαθήματα

Όπως μία παραδοσιακή τάξη

Τα μέσα αλλάζουν, η διδασκαλία γίνεται online.

Όπως και σε μία παραδοσιακή τάξη, ο καθηγητής παραδίδει τη διδασκόμενη ύλη του μαθήματος, χρησιμοποιώντας προβολή σημειώσεων, παρουσιάσεις και τον online διαδραστικό πίνακα.

Για κάθε μάθημα παρέχεται δωρεάν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και αντίστοιχες ασκήσεις εξάσκησης. Γίνεται ανάλυση και κατανόηση της θεωρίας, παρουσίαση λυμένων ασκήσεων, επίλυση των άλυτων ασκήσεων για εξάσκηση και εμπέδωση και επανάληψη με την ολοκλήρωση κάθε κεφαλαίου.

Πριν ή μετά το μάθημα ο καθηγητής στέλνει ασκήσεις και όλο το απαραίτητο υλικό για την προετοιμασία του μαθητή. Ο μαθητής απαντά κανονικά στο τετράδιό του και στέλνει τις απαντήσεις πίσω στον καθηγητή για την αξιολόγησή τους.

Ασκήσεις

Διαγωνίσματα

Προσομειώσεις

Η μέθοδος για την επιτυχία του ΑΟΘ Online

check-markΤο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές και στις οικογένειες τους που μας εμπιστεύονται μας καθοδηγεί στο να εξελισσόμαστε και εμείς μαζί τους! Έτσι μπορούμε να ενθαρρύνουμε, να εμπνεύσουμε, να καθοδηγήσουμε,  να αναδείξουμε τις δυνατότητες των ίδιων των μαθητών μας και να τους παρέχουμε τα εφόδια για την μετέπειτα ακαδημαϊκή τους πορεία!

check-markΟ ρόλος των καθηγητών μας δεν περιορίζεται/σταματά στην μετάδοση της γνώσης αλλά στην παροχή εφοδίων και υποστήριξης προς τους μαθητές για να διαμορφώσουν τους στόχους τους και με το κατάλληλο στρατηγικό διάβασμα να τους επιτύχουν και να πάνε ένα βήμα παραπέρα!

Για να κάνετε την εγγραφή σας:

1. Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρόγραμμα μαθημάτων και για να κάνουμε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας.

2. Ορίζουμε την ημέρα και ώρα του μαθήματος

3. Ολοκληρώνετε την εγγραφή πραγματοποιώντας την προπληρωμή του μήνα μέσω της ιστοσελίδας μας ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Είμαστε έτοιμοι για το 1ο μάθημα!

Εγγραφείτε
στο newsletter μας

Εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε online μαθήματα;
Εγγραφείτε τώρα!