Το μάθημα μαζί μας

Μάθημα με το ΑΟΘ Online

Εξειδικευμένο online μαθητικό και φοιτητικό φροντιστήριο Οικονομικών

Πλέον είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την online διδασκαλία και τις δυνατότητές της. Το online μάθημα γίνεται όπως ακριβώς και στην παραδοσιακή διά ζώσης διδασκαλία, απλώς

Ο μαθητής συνδέεται live με τον καθηγητή (και την υπόλοιπη τάξη αν πρόκειται για ομαδικό τμήμα) με οπτικοακουστική επαφή, έχοντας στη διάθεσή του πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και φυσικά τον online διαδραστικό πίνακα διδασκαλίας.

 Ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα

Επίλεξε τη μέθοδο που ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σου. Έχεις την επιλογή να ανήκεις σε ομάδα ή να επιλέξεις την κατ’ ιδίαν διδασκαλία, ακριβώς όπως και με την παραδοσιακή μέθοδο της δια ζώσης εκπαίδευσης. Με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες σου, κάνε την επιλογή που σου ταιριάζει!

Η μέθοδος διδασκαλίας μας

Βασίζεται στην πολυετή εμπειρία μας και στην κατάλληλη επιμόρφωσή μας ειδικά για το online μάθημα. Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία παραδίδοντας το μάθημα με μεταδοτικότητα. Η επανάληψη της θεωρίας και η πρακτική εξάσκηση του μαθητή ολοκληρώνουν τη μάθηση και την προετοιμασία για τις εξετάσεις. Εξασφαλίζουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του μαθητή γίνεται στην τάξη.

Η διαβαθμισμένη δυσκολία των ασκήσεων αναδεικνύει τα δυνατά σημεία και τις ανάγκες του κάθε μαθητή, ώστε να υπάρξει εξατομικευμένη προσέγγιση και να βοηθηθεί ή να προαχθεί ο κάθε μαθητής αναλόγως.

Είμαστε στη διάθεσή του μαθητή για διευκρινίσεις και την επίλυση αποριών, με αμεσότητα και συνέπεια.

Τι θα χρειαστείς για το online μάθημα

Τα εργαλεία του μαθητή

Yπολογιστής με ευρεία οθόνη

Καλή & σταθερή πρόσβαση στο ίντερνετ

Κάμερα, ακουστικά και μικρόφωνο

Γραφική ύλη για σημειώσεις

Online μαθήματα

Όπως μία παραδοσιακή τάξη

Τα μέσα αλλάζουν, η διδασκαλία γίνεται online.

Όπως και σε μία παραδοσιακή τάξη, ο καθηγητής παραδίδει τη διδασκόμενη ύλη του μαθήματος, χρησιμοποιώντας προβολή σημειώσεων, παρουσιάσεις και τον online διαδραστικό πίνακα.

Για κάθε μάθημα παρέχεται δωρεάν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και αντίστοιχες ασκήσεις εξάσκησης. Γίνεται ανάλυση και κατανόηση της θεωρίας, παρουσίαση λυμένων ασκήσεων, επίλυση των άλυτων ασκήσεων για εξάσκηση και εμπέδωση και επανάληψη με την ολοκλήρωση κάθε κεφαλαίου.

Πριν ή μετά το μάθημα ο καθηγητής στέλνει ασκήσεις και όλο το απαραίτητο υλικό για την προετοιμασία του μαθητή. Ο μαθητής απαντά κανονικά στο τετράδιό του και στέλνει τις απαντήσεις πίσω στον καθηγητή για την αξιολόγησή τους.

Ασκήσεις

Διαγωνίσματα

Προσομειώσεις

Η μέθοδος για την επιτυχία του ΑΟΘ Online

check-markΤο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές και στις οικογένειες τους που μας εμπιστεύονται μας καθοδηγεί στο να εξελισσόμαστε και εμείς μαζί τους! Έτσι μπορούμε να ενθαρρύνουμε, να εμπνεύσουμε, να καθοδηγήσουμε,  να αναδείξουμε τις δυνατότητες των ίδιων των μαθητών μας και να τους παρέχουμε τα εφόδια για την μετέπειτα ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία!

check-markΟ ρόλος των καθηγητών μας δεν περιορίζεται στην μετάδοση της γνώσης αλλά στην παροχή εφοδίων και υποστήριξης προς τους μαθητές για να διαμορφώσουν τους στόχους τους και με το κατάλληλο στρατηγικό διάβασμα να τους επιτύχουν και να πάνε ένα βήμα παραπέρα!

Για να κάνεις την εγγραφή σου:

1. Επικοινώνησε μαζί μας για το πρόγραμμα μαθημάτων και για να κάνουμε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας.

2. Ορίζουμε την ημέρα και ώρα του μαθήματος

3. Ολοκληρώνεις την εγγραφή πραγματοποιώντας την προπληρωμή του μήνα. Είμαστε έτοιμοι για το 1ο μάθημα!

Γράψου 
στο newsletter μας

Ξεκίνα σήμερα διαδικτυακά μαθήματα

Λύσε όλες σου τις απορίες για τα οικονομικά