Β λυκείου

μάθημα: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ώρες: 1,5 ώρα/ εβδομάδα
To μάθημα της Οικονομίας αποτελεί τη γνωριμία του μαθητή με την Οικονομική Επιστήμη.
Γι’ αυτό και είναι σημαντικό, ειδικά για τους μαθητές που σκοπεύουν να περάσουν στα οικονομικά, αλλά και για κάθε μαθητή, να πάρει τις απαραίτητες βάσεις και κατευθύνσεις για το μέλλον του. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες ευνοϊκές ψυχολογικές συνθήκες για τον κάθε μαθητή για μια αποδοτική προετοιμασία του μαθήματος βαρύτητας της Οικονομίας της ομάδας προσανατολισμού Οικονομία και Πληροφορική εξασφαλίζοντας παράλληλα προβάδισμα στην ύλη της Γ΄ Λυκείου ενισχύοντας την κριτική σκέψη και την δημιουργικότητα των μαθητών. Επομένως, η σωστή αξιοποίηση/διαχείριση του χρόνου αποτελεί βασικό παράγοντα για την σωστή οργάνωση του μαθήματος, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες κάλυψης τόσο της διδακτέας ύλης, αλλά κυρίως όσο και την κάλυψη των μαθησιακών αναγκών του εκάστοτε μαθητή μας. Διενεργούνται τακτικά τρίωρα διαγωνίσματα εκτός των ωρών διδασκαλίας, τα οποία αποτελούν προσομοιώσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν οι μαθητές μας με τον σταδιακά αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων και την διαχείριση του χρόνου. Τηρούνται ηλεκτρονικές καρτέλες που αποτυπώνουν την ύλη του μαθήματος σε κάθε συνάντηση, την επίδοση του μαθητή, πρόγραμμα ημερών σύνδεσης των μαθητών στο μάθημα, αναλυτική βαθμολογία σε προφορικά, γραπτά, test και διαγωνίσματα, και σχόλια των εκπαιδευτικών για την πρόοδο και τις απουσίες του κάθε μαθητή. Ο κηδεμόνας ενημερώνεται τακτικά για την πρόοδο του μαθητή. Παράλληλα, για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των μαθητών μας με την εγγυημένη ποιότητα εκπαίδευσης του ΑΟΘ Online, παρέχουμε ολοκληρωμένη προετοιμασία και για τα υπόλοιπα μαθήματα του 4ου πεδίου: ΜαθηματικάΑ.Ε.Π.Π. και Νέα Ελληνικά – Έκθεση.

Γ λυκείου

μάθημα: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ώρες: 3 ώρες/ εβδομάδα
To μάθημα της Οικονομίας είναι η γνωριμία του μαθητή με την Οικονομική Επιστήμη.
Γι’ αυτό και είναι σημαντικό, ειδικά για τους μαθητές που σκοπεύουν να περάσουν στα οικονομικά, αλλά και για κάθε μαθητή, να πάρει τις απαραίτητες βάσεις και κατευθύνσεις για το μέλλον του. Στόχος μας είναι ο κόπος του κάθε μαθητή να αποδώσει καρπούς και να τον οδηγήσει στην επιτυχία/ επίτευξη των στόχων του. Αξιοποιώντας την εμπειρία και και την υπευθυνότητα του άρτια καταρτισμένου εκπαιδευτικού προσωπικού μας προσπαθούμε να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μαθητές και να τους κατευθύνουμε στην διαδρομή που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία των στόχων τους και ακόμη παραπέρα. Μέσω της μεθοδικής προετοιμασίας του μαθήματος εξασφαλίζουμε την εποικοδομητική συνεργασία των μαθητών μας ακολουθώντας μια κατάλληλη στρατηγική διαβάσματος. Η διδακτική και εκπαιδευτική φιλοσοφία μας ακολουθεί τα εξής βήματα: Ανάλυση και κατανόηση της θεωρίας Παρουσίαση λυμένων ασκήσεων Επίλυση των άλυτων ασκήσεων για εξάσκηση και εμπέδωση Επανάληψη με την ολοκλήρωση κάθε κεφαλαίου Πρόγραμμα διαγωνισμάτων για αξιολόγηση της πορείας κάθε μαθητή/ απροειδοποίητα ολιγόλεπτα τεστ κατά την διάρκεια του μαθήματος για αξιολόγηση της πορείας κάθε μαθητή Προσαρμογή στις ανάγκες του μαθητή όπου χρειάζεται Τακτική ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων   Επιπλέον, διενεργούνται τρίωρα διαγωνίσματα εκτός των ωρών διδασκαλίας, τα οποία αποτελούν προσομοιώσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν οι μαθητές μας με τον σταδιακά αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων και την διαχείριση του χρόνου. Τηρούνται λεπτομερείς ηλεκτρονικές καρτέλες που αποτυπώνουν την ύλη του μαθήματος σε κάθε συνάντηση, την επίδοση του μαθητή, πρόγραμμα ημερών σύνδεσης των μαθητών στο μάθημα, αναλυτική βαθμολογία σε προφορικά, γραπτά, test και διαγωνίσματα, και σχόλια των εκπαιδευτικών για την πρόοδο και τις απουσίες του κάθε μαθητή.
 
Περισσότερα μαθήματα: Παρέχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα φοίτησης για τη Β’ & Γ’ Λυκείου σε όλα τα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, πάντα με την ποιότητα εκπαίδευσης που εγγυάται το ΑΟΘ Online. Ρωτήστε μας για το πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων στα Μαθηματικά, Α.Ε.Π.Π. και Νέα Ελληνικά – Έκθεση.
Υποστηρίζουμε το μαθητή να πετύχει κάθε στόχο σε κάθε μάθημα με συνέπεια και προσωπικό ενδιαφέρον! Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όλα τα εφόδια για το μέλλον!
  Δες πώς γίνεται το μάθημα
Ιδιαίτερα ή Ομαδικά μαθήματα:
Επίλεξε ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα
ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου
, ή μίλα μαζί μας για περισσότερα!