“Καλές διακοπές!”

Useful tips for Easter

Ήρθε η ώρα για ανασύνταξη δυνάμεων και ξεκούραση!

Η περίοδος των διακοπών του Πάσχα είναι η περίοδος που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τις εξετάσεις.

Είναι μια καλή περίοδος που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να ξεκουράσουμε το μυαλό και το σώμα, να αποφορτιστούμε για λίγες ημέρες από την πίεση του διαβάσματος και να επιστρέψουμε δυναμικά στην επανάληψη μας.

Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως

Αρωγός για την επιτυχία στις εξετάσεις είναι η σωστή διαχείριση του χρόνου, ετοιμάστε ένα πρόγραμμα διαβάσματος και κάνετε επανάληψη παρέα με τους φίλους σας! Όσο πιο συχνά συζητάμε τις τυχόν απορίες τις δικές μας ή των φίλων μας, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η κατανόηση της θεωρίας. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον!

Η επανάληψη μπορεί να γίνει και διασκεδαστική! Αναζητήστε τα νέα και τα παλαιότερα κουίζ Σωστού ή Λάθους, Πολλαπλής Επιλογής σε Facebook και σε Instagram του ΑΟΘ Online και εξασκηθείτε παρέα με τους φίλους σας! Κοινοποιήστε τα κουίζ που σας δυσκολεύουν περισσότερο και κρατήστε το σκορ της επιτυχίας με τους φίλους σας! Όλοι κερδίζουν μέσα από την επανάληψη!

Αν υπάρχουν ακόμη απορίες, μην διστάσετε να ζητήσετε υποστήριξη!

Η ομάδα του ΑΟΘ Online είναι έτοιμη να σας υποστηρίξει ενεργά σε κάθε βήμα προς τις εξετάσεις ή την εξεταστική σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σας!

Όποιος σταματά να μαθαίνει είναι γέρος, είτε στα είκοσι είτε στα ογδόντα. Όποιος συνεχίζει να μαθαίνει παραμένει νέος. Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να διατηρείς το μυαλό σου νέο

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε online μαθήματα;
Εγγραφείτε τώρα!