Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα

Greek Economics Olympiad

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει ο πρώτος γύρος της Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας σε σχολικό επίπεδο. Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που διοργανώνεται με την υποστήριξη της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σκοπός του διαγωνισμού

Σκοπός της Οικονομικής Ολυμπιάδας είναι να αποτελέσει κίνητρο για τους μαθητές και τις μαθήτριες του λυκείου να διευρύνουν τις οικονομικές γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα

Μέσω του διαγωνισμού επιδιώκεται η καλλιέργεια και η περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών μαθημάτων.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές του λυκείου, ανεξαρτήτως σχολικής τάξης. Τα θέματα του διαγωνισμού είναι κλιμακούμενης δυσκολίας. Για το λόγο αυτό, διαμορφώνονται με στόχο να διευρύνουν τις υπάρχουσες γνώσεις των μαθητών στα οικονομικά.

Ο σχολικός γύρος θα λάβει χώρα διαδικτυακά μέσω της ειδικής πλατφόρμας της Οικονομικής Ολυμπιάδας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα διεξαγωγής και το υλικό μελέτης στην ιστοσελίδα της Οικονομικής Ολυμπιάδας.

Είμαστε εδώ αν θέλετε το κάτι παραπάνω σε όλα τα μαθήματα οικονομικού ενδιαφέροντος!

Γνωρίστε μας!

Όποιος σταματά να μαθαίνει είναι γέρος, είτε στα είκοσι είτε στα ογδόντα. Όποιος συνεχίζει να μαθαίνει παραμένει νέος. Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να διατηρείς το μυαλό σου νέο

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε online μαθήματα;
Εγγραφείτε τώρα!