ΑΟΘ ΓΕΛ Πανελλαδικές 2023: Προτεινόμενες απαντήσεις από το ΑΟΘ Online

books-success

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη σημερινή τους προσπάθεια! Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν με τα ειδικά μαθήματα και καλά αποτελέσματα για όλους!

Τα σημερινά θέματα των πανελληνίων εξετάσεων της Οικονομίας Προσανατολισμού ήταν γενικά βατά και ως ένα βαθμό αναμενόμενα.

Αναλυτικά

Το θέμα Α εξέτασε βασικά ζητήματα της θεωρίας. Σύγχυση προκαλεί το 2ο ερώτημα από τα Σωστά-Λάθος το οποίο περιείχε μία ασάφεια που θεωρήθηκε παγίδα από τους καλούς μαθητές, με συνέπεια να απαντήσουν λάθος. Το βιβλίο παρόλα αυτά αναγράφει το εν λόγω ερώτημα ακριβώς όπως και τα θέματα επί λέξει (σελ 42).

Το θέμα Β ήταν εν μέρει αναμενόμενο, καθώς αποτελούσε κομμάτι της νέας ύλης που προστέθηκε.

Το θέμα Γ ήταν από το 7ο κεφάλαιο ήταν κατανοητό και μέτριας δυσκολίας.

Το θέμα Δ ήταν συνδυαστική άσκηση από τα κεφάλαια 2, 4 & 5, με δυσκολία κυρίως στο 1ο υποερώτημα. Σε γενικές γραμμές απαιτούσε την κατανόηση της μεθοδολογίας και των βασικών εννοιών του κάθε κεφαλαίου και των αντίστοιχων διαγραμμάτων τους, τα οποία ήταν απαραίτητα για την επίλυση και χρήσιμα σε όποιον τα έκανε πριν ζητηθεί από την άσκηση.

Με λίγη προσοχή στα επιμέρους ερωτήματα τα θέματα ήταν βατά και κατανοητά.

Τα θέματα

ΑΟΘ-ΓΕΛ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ2023-ΘΕΜΑΤΑ

Προτεινόμενες απαντήσεις από το ΑΟΘ Online

Ακολουθούν οι προτεινόμενες απαντήσεις από το ΑΟΘ Online:

Πανελλαδικές-2023-προτεινόμενες-απαντησεις-από-το-ΑΟΘ-Online

Το ΑΟΘ Online πέτυχε και πάλι!

Ανάμεσα στα θέματα που επαναλάβαμε πρόσφατα με τους μαθητές στα τελευταία επαναληπτικά μαθήματα, ήταν τα περισσότερα ερωτήματα της ομάδας Α, το θέμα Β, και πολλά από τα υποερωτήματα των ομάδων Γ και Δ.

Το σημαντικότερο μέρος του καθήκοντός μας είναι η ολοκληρωμένη πρετοιμασία, γι’αυτό και διασφαλίσαμε για άλλη μια χρονιά πως κανένας μαθητής μας δε θα βρεθεί προ εκπλήξεως!

Καλά αποτελέσματα σε όλους!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια τους! Χαιρόμαστε αφάνταστα που ήμασταν μέρος της εκπαιδευτικής σας πορείας! Ανυπομονούμε να μάθουμε τα αποτελέσματά σας και είμαστε περήφανοι για εσάς ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων!

Επιπλέον, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν με την εξέταση των ειδικών μαθημάτων!

Έναρξη θερινών μαθημάτων και προεγγραφών για τη νέα χρονιά!

Eπικοινώνησε σήμερα και πρόλαβε τις εκπτώσεις!

Όποιος σταματά να μαθαίνει είναι γέρος, είτε στα είκοσι είτε στα ογδόντα. Όποιος συνεχίζει να μαθαίνει παραμένει νέος. Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να διατηρείς το μυαλό σου νέο

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε online μαθήματα;
Εγγραφείτε τώρα!