Δεν υπάρχουν αποτυχίες, υπάρχουν ευκαιρίες!

Ευκαιρία να αξιοποιήστε την εμπειρία σας!

 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ευελιξία προγράμματος, πλήρη υποστήριξη και τις βάσεις για μεθοδικό και αποδοτικό διάβασμα που σε συνδυασμό με την ωριμότητα και την προϋπάρχουσα εμπειρία, οι μαθητές μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και προσδοκία τους προκειμένου να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους!

 

Δώστε αξία στον κόπο σας και επιβραβεύστε τον εαυτό σας πετυχαίνοντας έναν ακόμη στόχο!

 

Σημαντικό παράγοντα επιτυχίας αποτελεί το οργανωμένο και συστηματικό διάβασμα επομένως σας υποστηρίζουμε εφαρμόζοντας εξατομικευμένα προγράμματα διαχείρισης χρόνου για να μπορεί ο κάθε μαθητής να οργανώνει αποτελεσματικά το χρόνο μελέτης του.

Αναπλαισιώνουμε την υπάρχουσα γνώση και καλύπτουμε τυχόν κενά.

 

Επιπλέον, συμμετέχετε στα τρίωρα διαγωνίσματα που διενεργούνται εκτός των ωρών διδασκαλίας, τα οποία αποτελούν προσομοιώσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν οι μαθητές μας με τον σταδιακά αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων και την διαχείριση του χρόνου.

Τηρούνται λεπτομερείς ηλεκτρονικές καρτέλες που αποτυπώνουν την ύλη του μαθήματος σε κάθε συνάντηση, την επίδοση του μαθητή, πρόγραμμα ημερών σύνδεσης των μαθητών στο μάθημα, αναλυτική βαθμολογία σε προφορικά, γραπτά, test και διαγωνίσματα, και σχόλια των εκπαιδευτικών για την πρόοδο και τις απουσίες του κάθε μαθητή.

Δες πώς γίνεται το μάθημα

Ιδιαίτερα ή Ομαδικά μαθήματα:

Επίλεξε ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου, ή μίλα μαζί μας για περισσότερα

Περισσότερα μαθήματα:

Παρέχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα φοίτησης για τη Β’ & Γ’ Λυκείου ΓΕΛ & ΕΠΑΛ σε όλα τα μαθήματα, πάντα με την ποιότητα εκπαίδευσης που εγγυάται το ΑΟΘ Online.

Ρωτήστε μας για το πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων σε όλα τα μαθήματα.

Υποστηρίζουμε το μαθητή να πετύχει κάθε στόχο σε κάθε μάθημα με συνέπεια και προσωπικό ενδιαφέρον!
Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όλα τα εφόδια για το μέλλον!