ΑΟΘ ΕΠΑΛ Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενες απαντήσεις από το ΑΟΘ Online

ΑΟΘ Online καλά αποτελέσματα

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη σημερινή τους προσπάθεια! Ευχόμαστε για τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους!

Σχολιασμός

Τα σημερινά θέματα των πανελληνίων εξετάσεων του ΑΟΘ για τα ΕΠΑΛ ήταν βατά κατά γενική ομολογία, ενώ δεν υπήρχε κλιμακούμενη δυσκολία.

Η θεωρία στα θέματα Α και Β χρειαζόταν περισσότερο κριτική σκέψη σε κάποια σημεία. Οι αριθμητικοί υπολογισμοί στα θέματα Γ και Δ ίσως αύξησαν για μερικούς μαθητές τον βαθμό δυσκολίας. Το θέμα Δ3 είχε αρκετά χρόνια να πέσει σαν ερώτημα ενώ οι ασκήσεις δεν είχαν ιδιαίτερες παγίδες ή εκπλήξεις.

Σε γενικές γραμμές τα θέματα ήταν μία άψογη ευκαιρία για να αριστεύσουν οι καλοί μαθητές, καθώς άνετα κάποιος διαβασμένος παίρνει 20/20! Οι μαθητές που ήταν λιγότερο προετοιμασμένοι μπορούν να αναμένουν άνετα κάτι μεταξύ 15-17.

Τα θέματα

AO8-EPAL-2024-PANELLADIKES-THEMATA

Προτεινόμενες απαντήσεις από το ΑΟΘ Online

Ακολουθούν οι προτεινόμενες απαντήσεις από το ΑΟΘ Online:

Προτεινόμενες-απαντήσεις-ΑΟΘ-ΕΠΑΛ-2024

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές! Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλους και περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματά σας. Θυμήσου, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, η γνώση και η εμπειρία που απέκτησες είναι ανεκτίμητες.

Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα εξεταζόμενα μαθήματα!

Ελπίζουμε να βρίσκεσαι ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου!

Καλά αποτελέσματα σε όλους!

Όποιος σταματά να μαθαίνει είναι γέρος, είτε στα είκοσι είτε στα ογδόντα. Όποιος συνεχίζει να μαθαίνει παραμένει νέος. Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να διατηρείς το μυαλό σου νέο

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε online μαθήματα;
Εγγραφείτε τώρα!