ΑΟΘ ΕΠΑΛ Πανελλαδικές 2023: Προτεινόμενες απαντήσεις από το ΑΟΘ Online

Σωστό-Λάθος-ΑΟΘ-Online

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη σημερινή τους προσπάθεια! Ευχόμαστε για τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους!

Τα σημερινά θέματα των πανελληνίων εξετάσεων του ΑΟΘ για τα ΕΠΑΛ ήταν μέτριας δυσκολίας και κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης. Η γενική αίσθηση των θεμάτων είναι ότι ήταν βατά για τους καλά προετοιμασμένους μαθητές χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Έκπληξη προκάλεσε το θέμα Δ, όσον αφορά τα ερωτήματα Δ.1 και Δ.2, καθώς προέρχονταν από αντίστοιχες ασκήσεις εφαρμογής στην τράπεζα θεμάτων.

Αναλυτικά

Τα θέματα Α & Β εξέτασαν βασικά ζητήματα θεωρίας, τα οποία ήταν εν μέρει αναμενόμενα.

Το θέμα Γ ήταν κατανοητό, χρειάστηκε ίσως παραπάνω προσοχή στην εξαγωγή των αποτελεσμάτων ως προς την συμπλήρωση του πίνακα στο ερώτημα Γ.1

Το θέμα Δ ήταν πρωτότυπο, και θέμα που έχουν ήδη μελετήσει οι μαθητές στην τράπεζα θεμάτων, οπότε ένας μαθητής που γνώριζε καλά τη θεωρία του κρατικού προϋπολογισμού δεν θα είχε να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία. Υπήρχε δυσκολία ως προς το αριθμητικό μέρος και όχι τόσο ως προς τη τεχνική δομή της άσκησης.
Το ερώτημα  Δ.2 απαιτούσε προσοχή στους υπολογισμούς, και το ερώτημα  Δ.3 απαιτούσε καλή γνώση της θεωρίας του πληθυσμού και των κατηγοριών του.

Σε γενικές γραμμές, τα σημερινά θέματα ήταν βατά και κατανοητά, με παραπάνω προσοχή στις αριθμητικές πράξεις.

Τα θέματα

AO8-EPAL-2023-PANELLADIKES-THEMATA

Προτεινόμενες απαντήσεις από το ΑΟΘ Online

Ακολουθούν οι προτεινόμενες απαντήσεις από το ΑΟΘ Online:

Πανελλαδικές-2023-απολυτήριες-ΕΠΑΛ-προτεινόμενες-λύσεις-ΑΟΘ-Online

Το ΑΟΘ Online έπεσε μέσα!

Χθες, μέσω των κοινωνικών μας δικτύων, παρουσιάσαμε ένα από τα Σωστά-Λάθος που είχαμε προετοιμάσει για τους μαθητές μας και όσους μας ακολουθούν. Τακτικά βάζουμε quiz στα stories μας με σκοπό την ενίσχυση της επανάληψής όλων των μαθητών.

Με μεγάλη μας χαρά μας διαπιστώσαμε ότι το Σωστό-Λάθος που δημοσιεύσαμε χθες ήταν ανάμεσα στα σημερινά θέματα!

Αυτό αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της ποιότητας της εκπαίδευσης που παρέχει το φροντιστήριό μας.

Να σημειώσουμε ότι και πέρυσι η άσκηση που δείξαμε στους μαθητές μας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μας μία ημέρα πριν τις εξετάσεις τους, αποτέλεσε το θέμα Δ, φυσικά με άλλα νούμερα και κάποιες μικροδιαφορές.

Η ακρίβεια και η επαγγελματική προετοιμασία που προσφέρουμε έχουν ως αποτέλεσμα την επίτευξη των στόχων σας και την προετοιμασία σας για την επόμενη φάση της εκπαίδευσής σας.

Καλά αποτελέσματα σε όλους!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για την αφοσίωση και την προσπάθεια που επέδειξαν στις εξετάσεις. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα για τα αποτελέσματά σας και είμαστε περήφανοι που ήμασταν μέρος της εκπαιδευτικής σας πορείας!

Όποιος σταματά να μαθαίνει είναι γέρος, είτε στα είκοσι είτε στα ογδόντα. Όποιος συνεχίζει να μαθαίνει παραμένει νέος. Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να διατηρείς το μυαλό σου νέο

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε online μαθήματα;
Εγγραφείτε τώρα!