6η Διεθνής Ολυμπιάδα Οικονομικών 2023

economics olympiad

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η Διεθνής Ολυμπιάδα Οικονομικών (International Economics Olympiad – IEO), την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023, με φιλοξενούσα χώρα την Ελλάδα.

Η συμμετοχή της Ελλάδας στέφθηκε με επιτυχία καθώς τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά με συνολική συγκομιδή 3 Ασημένιων Μεταλλίων, 1 Χάλκινο (Στα Ατομικά) και 1 Ασημένιο Μετάλλιο (Στην Ομαδική), πετυχαίνοντας και οι 5 Έλληνες συμμετέχοντες μαθητές εξαιρετικές επιδόσεις!

Η Διεθνής Ολυμπιάδα Οικονομικών φέτος διοργανώθηκε από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας ανέλαβε να φιλοξενήσει 16 χώρες που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία καλωσορίζοντας πάνω από 100 μαθητές από διάφορες χώρες.

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Οικονομικών

Οι 5 μαθητές που εκπροσώπησαν την χώρα μας, προκρίθηκαν από τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Οικονομικών, ο οποίος διοργανώθηκε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την επίσημη άδεια του Υπουργείου Παιδείας και ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον θεσμό και προϋποθέσεις συμμετοχής στη σελίδα του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών.

Η ομάδα του ΑΟΘ Online συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες μαθητές!!

Δίπλα στον μαθητή

Είμαστε εδώ αν θέλεις το κάτι παραπάνω σε όλα τα μαθήματα οικονομικού ενδιαφέροντος!

Στηρίζουμε όλους τους μαθητές που επιδιώκουν να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους στο πεδίο των οικονομικών μαθημάτων και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε Οικονομικούς Διαγωνισμούς!

Επικοινώνησε μαζί μας για την ολοκληρωμένη προετοιμασία σου για τον διαγωνισμό!

Γνωρίστε μας!

Όποιος σταματά να μαθαίνει είναι γέρος, είτε στα είκοσι είτε στα ογδόντα. Όποιος συνεχίζει να μαθαίνει παραμένει νέος. Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να διατηρείς το μυαλό σου νέο

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε online μαθήματα;
Εγγραφείτε τώρα!