Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας  που επιλέγουν από το aothonline.gr προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής, την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα κατοχύρωσης της παραγγελίας, με την προϋπόθεση να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

  1. Η αίτηση επιστροφής χρημάτων να μην υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατοχύρωσης της παραγγελίας.
  2.  Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας.
  3. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των υπηρεσιών.
  4. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την ημέρα που έγινε η αίτηση επιστροφής χρημάτων. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

 

Παρακαλώ να θυμάστε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων, μόνο εάν πληρούνται οι παραπάνω όροι.