Η απόσταση δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο στην εκπαίδευση! 

Στόχος μας είναι οι ομογενείς μαθητές μας να λάβουν την πλήρη υποστήριξη που χρειάζονται ψυχολογική και εκπαιδευτική μέσω του άρτια εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν με αποτελεσματικό τρόπο στην διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων με κατάλληλο προγραμματισμό και μεθοδικό διάβασμα που θα οδηγήσει τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

Όραμα μας δεν είναι μόνο η επιτυχία των μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά να τους παρέχουμε εκείνα τα εφόδια που θα αποτελέσουν τα θεμέλια για την  επιτυχή διαδρομή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!!

Διενεργούνται τρίωρα διαγωνίσματα εκτός των ωρών διδασκαλίας, τα οποία αποτελούν προσομοιώσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να εξοικειωθούν οι μαθητές μας με τον σταδιακά αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας των εξετάσεων και την διαχείριση του χρόνου.

Τηρούνται λεπτομερείς ηλεκτρονικές καρτέλες που αποτυπώνουν την ύλη του μαθήματος σε κάθε συνάντηση, την επίδοση του μαθητή, πρόγραμμα ημερών σύνδεσης των μαθητών στο μάθημα, αναλυτική βαθμολογία σε προφορικά, γραπτά, test και διαγωνίσματα, και σχόλια των εκπαιδευτικών για την πρόοδο και τις απουσίες του κάθε μαθητή.

 

Περισσότερα μαθήματα:

Παρέχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα φοίτησης σε όλα τα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, πάντα με την ποιότητα εκπαίδευσης που εγγυάται το ΑΟΘ Online.

Ρωτήστε μας για το πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων στα Μαθηματικά, Α.Ε.Π.Π. και Νέα Ελληνικά – Έκθεση.

Υποστηρίζουμε το μαθητή να πετύχει κάθε στόχο σε κάθε μάθημα με συνέπεια και προσωπικό ενδιαφέρον!
Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε όλα τα εφόδια για το μέλλον όπου κι αν βρίσκεσαι!

 

Δες πώς γίνεται το μάθημα


Ιδιαίτερα ή Ομαδικά μαθήματα:

Επίλεξε ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα 

ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου, ή μίλα μαζί μας για περισσότερα!