4ος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Οικονομικά “ΕΡΜΗΣ”

student competition "HERMES" in Economics

Φέτος, λαμβάνει χώρα ο 4ος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Οικονομικά “Ερμής” για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τρία χρόνια πριν, για να τιμήσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ).

Παράταση εγγραφών 2023

Ο Μαθητικός Διαγωνισμός στα Οικονομικά “Ερμής” πήρε παράταση μέχρι τις 26/02/2023, όπως ανακοίνωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Σκοπός του διαγωνισμού

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αποτελέσει έναυσμα για τους μαθητές και τις μαθήτριες να διευρύνουν τις γνώσεις τους στις οικονομικές έννοιες που συναντούν στην καθημερινότητα. Επιπλέον, αποτελεί κίνητρο για την καλλιέργεια της κριτικής τους σκέψης στις σημερινές οικονομικές εξελίξεις. Τέλος, μέσω του διαγωνισμού ενισχύεται το ενδιαφέρον των μαθητών για τις οικονομικές σπουδές.

Οι μαθητές θα διαγωνιστούν στην διδακτέα ύλη των Οικονομικών των ΓΕΛ και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας των ΕΠΑΛ, καθώς και σε άλλα βιβλία οικονομικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, την προτεινόμενη ύλη και τις διαδικασίες συμμετοχής στην ειδική ιστοσελίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τον διαγωνισμό.

Είμαστε εδώ αν χρειάζεστε υποστήριξη στην διδακτέα ύλη της Οικονομίας και του ΑΟΘ!

Διαβάστε εδώ το Όραμα μας!

Όποιος σταματά να μαθαίνει είναι γέρος, είτε στα είκοσι είτε στα ογδόντα. Όποιος συνεχίζει να μαθαίνει παραμένει νέος. Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να διατηρείς το μυαλό σου νέο

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας

Είστε έτοιμοι να αρχίσετε online μαθήματα;
Εγγραφείτε τώρα!